Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Misja na 37 lvl u Marine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, który dotyczy 37misji. Jest to misja od Marine, o jej zaginonym bracie, który lezy na BO. Dojechalem, kliknałem na niego i dostałem jakiś tam amulet i jadeitowy naszyjnik (28lvl +2), ale nie obczaiłem, że ten naszyjnik jest potrzebny i od razu go wyrzuciłem, bo był bez bonów :P I teraz mam problem z tą misją, nie moge jej wykonac, i nie moge dostac nastepnej misji od Marine. Udało mi sie kupic owy naszyjnik ale był +3 (od jej brata dostałem +2) ale go nie przyjęła i misja nie wykonana. I teraz moje pytanie, czy jeśli znajde taki naszyjnik +2 to misje zaliczy, czy musze napisac "petycje" :P do supportu z moim problemem. ? Help Me :)

taniec15.gif
Opublikowano

Yyyyy... to czemu kupiłes naszyjnik +3 skoro potrzebny jest +2.Kup +2. Wylacz i wlacz metina i powinno zaliczyc.Takich przypadkow jak ty jest pełno ;)

Opublikowano

Up, ale sie znasz... kup naszyjnik +2 i bedzie okej

Zobaczysz że nie :) Sam tak chciałem zrobić jak jeszcze grałem na Pl'u i nie zaliczało, bo naszyjnik do misji jest inny.

Opublikowano

ale wbijac nowa postacia 37 to mi sie nie chce po to zeby miec ten glupi naszyjnik ;/ poszukam moze ktos ma taki na sell, bo u handlarza to chyba nie ma ? ;/ i jak nie zaliczy to pisze do supportu.. OK Wam dziękuje za odpowiedzi i daje po +. Temat do zamknięcia.

taniec15.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...